Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Політика безпеки

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Конфіденційність і захист інформації

Персональні дані Користувача / Покупця обробляється відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних».

Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить 5 років.

При реєстрації на Сайті Користувач надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, адреса електронної пошти, номер контактного телефону та пароль для доступу до Сайту.

Надаючи свої персональні дані при реєстрації на Сайті, Користувач погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів та послуг.


Продавець використовує персональні дані Користувача / Покупця:

  • для реєстрації Користувача на Сайті;
  • для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем / Покупцем;
  • для оцінки та аналізу роботи Сайту;
  • для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.

Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди. Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача / Покупця про замовлення і етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.

Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.

Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем / Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, і / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформації ».

Закрити